IK Skin Perfection.

Bij Beautysalon Grianda wordt er gewerkt met het merk IK Skin Perfection. Dit is een Nederlands
cosmeticamerk met hoogwaardige huid verbeterende producten die zacht zijn voor de huid en daadkrachtig werken bij elk denkbaar huidprobleem. IK Skin Perfection heeft 100% groene en actieve cosmeceuticals ontwikkeld, zonder huidonvriendelijke ingrediënten, geur en kleur stoffen. Het merk biedt de huid bescherming, voeding en optimale verbetering. Met IK Skin Perfection zorgen we voor het her-programmeren naar een gezonde huid in een aantal fases. De actieve ingredienten zorgen ervoor dat de huid zelf aan het werk wordt gezet. De producten en behandelingen zijn ook geschikt voor de uiterst gevoelige huidcondities. 
Naast een intensieve huid verbeterende behandeling zijn de gezichtsbehandelingen ook ontspannend. Doordat de behandelingen geheel masserend zijn komt u volledig tot rust. 
Fase 1 Resetten:
De eerste fase bestaat uit het resetten van de huid. Ook al lijkt de huid nog zo gezond, toch dient de huid voor een maximale verbetering altijd terug gebracht te worden naar haar natuurlijk conditie en huidflora. Tijdens deze fase wordt de huid weer in balans gebracht en het immuunsysteem van de huid hersteld.
Fase 02 Herstellen:
In deze fase wordt de huid hersteld. De huid komt vrij van onnatuurlijke stoffen en is in staat zichzelf te regenereren. Bij deze aanpak worden huidirritaties voorkomen en de huid hersteld. De conditie en evenwicht van de huid wordt in deze fase geoptimaliseerd.
Fase 03 Effecten:
In deze fase zijn de conditie en het evenwicht van de huid hersteld en worden de huidproblemen intensief aangepakt. De huid wordt behandeld met unieke serums voor een maximaal resultaat. Deze hoogwaardige formules zijn gericht om o.a. pigmentvlekken, huidveroudering, couperose en acne te verhelpen, verminderen of zelfs te verwijderen.
Fase 04 Maximaal resultaat:
Via de 4 fases krijgt de huid zijn optimale conditie terug. Het weer en luchtvervuiling brengen meer schade toe aan de huid dan je misschien zou denken. Deze fase is erop gericht om de perfecte huidconditie te behouden en de huid op de juiste manier te beschermen.